CGS Labs kariera, več kot zaposlitev!

Uspeh ni rezultat posameznika temveč uigranega tima, ki stremi k skupnemu cilju. Pridružite se nam v rastočem, inovativnem podjetju, ki stoji za svojimi vrednotami! V našem timu je vedno mesto za sposobne posameznike, ki nas s svojim znanjem, kreativnimi idejami in iznajdljivimi pristopi lahko še izboljšajo!

Razpisana delovna mesta

Študentska praksa

Vpis v bazo kandidatov

Zakaj CGS Labs?

Več kot zaposlitev!

V podjetju CGS Labs je pomemben vsak član ekipe!

Vsi imamo različne vloge, vendar je vsaka vloga izredno pomembna. Vsi si delimo pozitivne vrednote in si prizadevamo za sproščeno in produktivno vzdušje, odprto in pošteno komunikacijo ter smisel za humor.

Ko govorimo o poslovanju, skrbimo za visoko profesionalne odnose. Iz tega profesionalnega spoštovanja smo razvili dobra prijateljstva, ki bodo trajala vse življenje.

KAJ NUDIMO?

Strokovna rast

Delujemo v hitro rastoči panogi! Zato je strokovna rast vsakega posameznika za podjetje ključna, zaželena in nujna, saj z njo zagotavljamo vrhunske izdelke in kakovostne storitve. Spodbujamo in načrtno vlagamo v strokovno rast vsakega posameznika.

Izobraževanje

Znanje je naša ključna vrednota. V svetu informacijskih tehnologij gre razvoj bliskovito naprej, zato je vseživljenjsko izobraževanje še toliko večjega pomena. Skrbimo za redna izobraževanja na vseh ravneh, od strokovnih do izobraževanj za osebno rast.

Obiski mednarodnih konferenc in sejmov

Z našimi izdelki smo prisotni po vsem svetu in konkuriramo največjim svetovnim proizvajalcem programske opreme za načrtovanje. Zato se redno udeležujemo mednarodnih sejmov, konferenc in izobraževanj, kjer pridobivamo nova znanja in potencialne uporabnike.

Mednarodno delovno okolje

Čeprav je naša matična pisarna v Ljubljani, pa je naš tim mednaroden. Včasih se pogovarjamo angleško, včasih hrvaško, včasih nemško, včasih koga tudi ne razumeš :). Morda boš svojo kariero želel nadaljevati v kateri od regijskih pisarn v Nemčiji ali Srbiji? Vse je mogoče!

Prilagodljiv delovnik

Za stranke smo dosegljivi med 8. in 16 uro. A to ni pravilo, saj najbolj zgodnji sodelavci že pred 7. uro napenjajo možgane. Svoj delovnik lahko prilagodiš obveznostim v šoli, družini, športu in ostalim aktivnostim, ki jih počneš v prostem času.

Druženja in timski duh

Na dnevnem redu so skupna kosila, in različne interne popestritve, pri tem pa ne pozabimo na sproščene team buildinge in novoletne zabave. Radi imamo tudi razvedrilo v obliki skupinskih izletov in potovanj.

Šport, rekreacija, kultura in umetnost

Skupaj planinarimo, smučamo, kolesarimo, tečemo,… Spodbujamo zdrav duh v zdravem telesu. Mnogi med nami smo glasbeniki, podpiramo in uživamo v umetnosti.

Pridruži se nam

Razpisana delovna mesta

Študentska praksa

Vpis v bazo kandidatov

Pridobite ponudbo

[contact-form-7 404 "Not Found"]

CGS Labs d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.