Specializirane programske rešitve za načrtovanjekanalizacijskih sistemov in vodovodov

MIKE Powered by DHI je skupina programskih rešitev, ki omogočajo natančno analizo, modeliranje in simulacijo kakršnih koli izzivov v vodnem okolju.

Programi so namenjeni strokovnjakom v vodarstvu in hidrotehniki in so plod več kot 25 let izkušenj in raziskovalnega dela. MIKE Powered by DHI prenaša znanost v prakso, kar vam daje konkurenčno prednost. Paket izdelkov MIKE pokriva širši spekter potreb po modeliranju voda kot katerikoli primerljiv programski paket – zagotavlja pravo orodje za vsak izziv, povezan z vodo.

Oglejte si povezave in raziščite široko paleto izdelkov programske opreme MIKE Powered by DHI in ugotovite, kateri izdelek ustreza vašim potrebam.

Če ste v dvomih, ali če imate vprašanja, se obrnite na nas. Z veseljem vam bomo pomagali.

Programske rešitve

Urbano 9 Canalis

Canalis je moderno in prilagodljivo orodje, ki je primerno za vse faze načrtovanja; od hidravličnega modeliranja do izdelave idejnih, PGD, PZI in izvedbenih projektov.

Urbano 9 Hydra

Hydra je program, ki je namenjen načrtovanju in vzdrževanju vodooskrbnih sistemov. Urbano Hydra je moderno in prilagodljivo orodje, ki je primerno za vse faze načrtovanja; od hidravličnega modeliranja do izdelave idejnih, PGD, PZI in izvedbenih projektov.

Pridobite ponudbo

Dovoljujem, da moje podatke uporabite za namen poslovne komunikacije. Več v pravilniku o zasebnosti.